dimarts, 6 de novembre del 2007

BBC News al Seminari

Tenim una incorporació d'última hora al Seminari: Vicky Taylor, responsable d'interactivitat a BBC News. El web del mitjà públic britànic és un dels casos més interessants de gestió de la participació de l'audiència en contexts professionals. Des dels inicis han apostat per un filtratge actiu i rigorós dels materials i comentaris enviats pels usuaris, amb l'argument de garantir la màxima qualitat i proporcionar a la resta d'usuaris continguts atractius i reflexions intel.ligents.

Aquesta política té implicacions importants: la BBC assumeix responsabilitat sobre els materials que publica (cosa que no acostumen a fer d'altres mitjans digitals, que opten per la publicació automàtica de comentaris dels usuaris) i necessita dedicar recursos humans a gestionar la gran quantitat d'aportacions que reben cada dia.

Taylor explicarà els detalls de com treballen en la seva àrea juntament amb Rosa Jiménez Cano, de Prisacom, un bon exemple de valentia en l'exploració de les possibilitats del periodisme ciutadà, amb productes com Yo Periodista o La Comunidad a ElPaís.com.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt interessant. Això serà dimarts 20, oi? Per als que no hi poguem anar, se'n farà algun resum o alguna cosa?

V Seminari Internacional de Periodisme Digital ha dit...

Anirem penjant resums de les diferents aportacions en el bloc!